Uutiset

Vanhusten viikko 2014

12.10.2014

Suomessa on vietetty vuodesta 1954 lähtien vanhustenpäivää. Vanhustenpäivä on lokakuun ensimmäinen sunnuntai ja sitä seuraava viikko on vanhustenviikko. Vuonna 2014 Vanhustenviikon teemana oli Arvokas vanhuus on ihmisoikeus. Aina. Värdig... Lue lisää »

Tablettitietokoneita lahjoituksena asukastoimintaan

7.10.2014

Helsingin Seniorisäätiö sai Primanet Oy:ltä lahjoituksena asukastoimintaan neljä tablettitietokonetta. Lahjoituksen tulivat luovuttamaan Primanet Oy:n Jani Havia ja Tapani  Schouwvlieger. Lahjoituksen vastaanottivat kaikien asukkaiden... Lue lisää »

”Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi” – asukkaiden ravitsemus etusijalla

15.9.2014

Ravitsemuksen kehittäminen on ollut yksi Seniorisäätiön kärkihankkeista vuodesta 2011.Tänä kesänä ja syksynä hankkeessa työskenteli ravitsemustieteen opiskelija Miila Lappalainen. Lappalaisen syyskuun alussa pitämiin... Lue lisää »

Säärystimiä ja hartiahuiveja kaivataan

4.9.2014

Viime syksynä saimme lahjoituksena ihania säärystimiä ja rannekkeita. Niitä on käytetty ulkoiluissa ja vuoteessa lämmittämässä vanhoja niveliä. Paljon kiitoksia niistä! Vielä olisi muutama sata jalkaparia ilman lämmitintä. Tarvetta... Lue lisää »

Seniorisäätiön uudistetut kotisivut

15.8.2014

Helsingin Seniorisäätiön kotisivut on uudistettu syksyllä 2014. Sivuille on haluttu tuoda lisää tietoa Säätiön toiminnasta ja arjesta. Kotisivujen lisäksi Säätiöllä päivitetään Facebook-sivuja joihin kannattaa myös tutustua. Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme