Lämmin kiitos kaikille omaiskyselyyn osallistuneille

Seniorisäätiössä järjestettiin tänäkin syksynä omaiskysely, jonka tavoitteena oli kerätä omaisten mielipiteitä heidän läheistensä saamasta hoidosta.

Omaiskyselyn tulokset näkyvät suoraan toimintamme kehittämisen tavoitteissa.

Saimme kaikkiaan 252  vastausta, mikä on hieno tulos. lähdemme nyt analysoimaan vastauksia ja kirjoittamaan raporttia. Raportti julkaistaan vielä tänä vuonna.

Nimensä jättäneiden vastaajien kesken suoritettiin arvonta.

Viisi arvonnassa voittanutta tulee saamaan tiedon voitostaan ja voitot toimitetaan heille.

Uutiset

”Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi” – asukkaiden ravitsemus etusijalla

15.9.2014

Ravitsemuksen kehittäminen on ollut yksi Seniorisäätiön kärkihankkeista vuodesta 2011.Tänä kesänä ja syksynä hankkeessa työskenteli ravitsemustieteen opiskelija Miila Lappalainen. Lappalaisen syyskuun alussa pitämiin... Lue lisää »

Säärystimiä ja hartiahuiveja kaivataan

4.9.2014

Viime syksynä saimme lahjoituksena ihania säärystimiä ja rannekkeita. Niitä on käytetty ulkoiluissa ja vuoteessa lämmittämässä vanhoja niveliä. Paljon kiitoksia niistä! Vielä olisi muutama sata jalkaparia ilman lämmitintä. Tarvetta... Lue lisää »

Seniorisäätiön uudistetut kotisivut

15.8.2014

Helsingin Seniorisäätiön kotisivut on uudistettu syksyllä 2014. Sivuille on haluttu tuoda lisää tietoa Säätiön toiminnasta ja arjesta. Kotisivujen lisäksi Säätiöllä päivitetään Facebook-sivuja joihin kannattaa myös tutustua. Lue lisää »

Sadonkorjuuviikko 25.8. - 31.8.2014

7.8.2014

Syyskausi alkaa ja kesälomat päättyvät. Vielä on helteisiä säitä jäljellä ja jäätelökärry jatkaa kiertämistä taloissa. Kalenterit täyttyvät vähitellen esiintyjistä, liikuntaryhmistä ja koulutuksista. Ensimmäisenä yhteisenä... Lue lisää »

Anne Frank – Historiaa nykypäivälle -näyttely Seniorisäätiössä

9.6.2014

Säätiössä on esillä Anne Frankin elämästä kertova näyttely 1.6. - 10.8.2014. Näyttelyyn voi tutustua opastetusti ja itsenäisesti kiertämällä. Aikataulut ovat tarkemmin esillä kaikissa taloissa. Kansainvälisessä Anne Frank –... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme