Uutiset

Vapaaehtoistoiminnan aloittamisen kynnystä madalletaan nuorten parissa

20.2.2017

Helsingin Seniorisäätiö ja Vanhustyön Trainee -hanke edistävät yhdessä sukupolvien välistä kohtaamista kehittämällä nuorille vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia ikäihmisten parissa. Yhteistyössä nuoret pääsevät tutustumaan... Lue lisää »

POP - ponnahdus oloon parempaan

28.1.2017

Vuoden 2017 työhyvinvointihanke Seniorisäätiössä, POP –ponnahdus oloon parempaan Työhyvinvointikyselyihin vastaamisesta on iloa ja hyötyä - vastaaminen siis kannattaa. Kyselyn tulosten pohjalta on ryhdytty toimeen. Syksyllä... Lue lisää »

POWER-toiminta tuo iloa ja voimaa!

30.11.2016

Helsingin Seniorisäätiössä on käynnissä Power-liikuntamalli ympäri vuoden. Toiminta on alkanut Pakilakodista ja laajenee kaikkiin koteihimme ensi vuoden aikana. Tavoitteena on asukkaiden aktivointi arjessa, toimintakyvyn... Lue lisää »

Helsingin Seniorisäätiössä juhlittiin 15. toimintavuotta

15.11.2016

Nykymuotoinen Helsingin Seniorisäätiö on merkitty Säätiörekisteriin 30.10.2001. Tätä ennen oli kuitenkin hoidettu vanhuksia jo vuosikymmeniä samoissa yksiköissä, vaikka eri paikoissa ja erinimisissä säätiöissä... Lue lisää »

Työsuojeluviikolla keskitytään työturvallisuuteen ja erityisesti työmatkojen turvallisuuteen

19.10.2016

Työsuojeluviikkoa, Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviikkoa vietetään työpaikoilla 24-30.10.2016 teemalla ”Terveellinen työ - Elämän eri vaiheissa”. Viikko on osa Terveellinen työ- kampanjaa, jolla halutaan parantaa... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme