Uutiset

Blogissa vierailevana kirjoittajana vapaaehtoinen Riitta Taarasti

23.4.2019
Hanna Maunula

Tapasimme Riitta Taarastin kanssa Pakilakodissa tammikuussa ja tästä tapaamisesta käynnistyi Riitan vapaaehtoistyö Helsingin Seniorisäätiössä. Lue blogistamme Riitan ajatuksia kuluneesta vuodesta vapaaehtoistyön parissa. Pääset... Lue lisää »

Vuosikertomus 2018

18.4.2019

Toiminnanjohtajan katsaus toimintaan ja toimintaympäristöön Vuosi 2018 jää mieliin sote-uudistuksen vuotena. Vuoden vaihteen jälkeen keskustelu vanhuspalveluista kävi kiivaana. Etenkin isojen monikansallisten yhtiöiden tuottamat... Lue lisää »

Uusin blogikirjoitus luettavissa!

22.2.2019

Musiikin ilo on esillä uudessa blogikirjoituksessamme, jonka on kirjoittanut asukastoiminnan ohjaajamme Saila Lehtonen. Pääset lukemaan sen tästä. Lue lisää »

Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit myönnetty Helsingin Seniorisäätiö sr:lle

25.1.2019
Teksti pohjautuu Suomalaisen Työn Liiton julkaisemaan tiedotteeseen

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Helsingin Seniorisäätiö sr:lle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu on suomalaisten hyvin tuntema alkuperämerkki, joka kertoo... Lue lisää »

Omaiskyselyn tulokset 2018

20.12.2018

Omaiskyselyn tulokset ovat nyt luettavissa. Haluamme vielä kerran kiittää kovasti kyselyyn vastanneita - palautteiden pohjalta kehitämme toimintaamme ja pyrimme parantamaan hoitoa ja hoivaa omaisten toiveiden mukaisesti. Pääset lukemaan... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme