Uutiset

Juhlien toteuttamiseen tarvitaan vapaaehtoisia!

23.3.2017

Helsingin Seniorisäätiö järjestää perinteisesti koko Säätiön asukkkaille yhteisen kevättapahtuman. Tapahtuman tavoitteena on tuottaa iloa ja yllätyksiä asukkaille, omaisille sekä kotona asuville ikä-ihmisille. Meillä on... Lue lisää »

Hoitotyön laatua seurataan aktiivisesti

28.2.2017
Silva Siponkoski

Vanhustenhoidon laatu on jo vuosia ollut seurannan ja kiinnostuksen kohteena. Hyvä niin. Hoitotyön laatua seurataan valtakunnallisesti, kaupunkikohtaisesti ja hoitopaikkakohtaisesti. Helsingin Seniorisäätiön laatua seurataan kyselyiden... Lue lisää »

Vapaaehtoistoiminnan aloittamisen kynnystä madalletaan nuorten parissa

20.2.2017

Helsingin Seniorisäätiö ja Vanhustyön Trainee -hanke edistävät yhdessä sukupolvien välistä kohtaamista kehittämällä nuorille vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia ikäihmisten parissa. Yhteistyössä nuoret pääsevät tutustumaan... Lue lisää »

POP - ponnahdus oloon parempaan

28.1.2017

Vuoden 2017 työhyvinvointihanke Seniorisäätiössä, POP –ponnahdus oloon parempaan Työhyvinvointikyselyihin vastaamisesta on iloa ja hyötyä - vastaaminen siis kannattaa. Kyselyn tulosten pohjalta on ryhdytty toimeen. Syksyllä... Lue lisää »

POWER-toiminta tuo iloa ja voimaa!

30.11.2016

Helsingin Seniorisäätiössä on käynnissä Power-liikuntamalli ympäri vuoden. Toiminta on alkanut Pakilakodista ja laajenee kaikkiin koteihimme ensi vuoden aikana. Tavoitteena on asukkaiden aktivointi arjessa, toimintakyvyn... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme