Uutiset

Vuorovaikutuskoulutukseen osallistui lähes 250 Seniorisäätiön työntekijää

18.10.2016

Syys-lokakuun vaihteessa 2016 Helsingin Seniorisäätiössä järjestettiin kolme koulutuspäivää, joiden teemana oli vaativat ja tunteita herättävät vuorovaikutustilanteet. Kouluttajana toimi FK Pirkko Heiske. Koulutuksiin osallistui... Lue lisää »

Vanhustenviikko 2016 oli täynnä iloa ja toimintaa

18.10.2016

Vanhustenviikko on Helsingin Seniorisäätiön kodeissa merkittävä juhlaviikko. Viikon ohjelman tavoitteena on tuottaa mahdollisimman monelle asukkaallemme monipuolisia elämyksiä. Olemme linjanneet, että vanhustenviikolla emme pidä... Lue lisää »

Lääkehoidon avainhenkilö -lääkehoidon täydennyskoulutus Helsingin Seniorisäätiössä

7.9.2016

kuvassa Hanna Kortejärvi Laadukasta ja järkevää lääkehoitoa asukkaiden parhaaksi Helsingin Seniorisäätiössä alkaa laaja ja aivan uudenlainen lääkehoidon täydennyskoulutusprojekti. Säätiössä koulutetaan 45 lääkehoidon... Lue lisää »

Entisten omaishoitajien ryhmä käynnistyy Pohjois-Haagan palvelukeskuksessa

16.8.2016

Pohjois-Haagan palvelukeskuksessa Mariankodin toimipisteessä alkaa 7 kerran ryhmä entisille omaishoitajille, joiden omaiset ovat siirtyneet ympärivuorokautiseen hoitoon. Ryhmä järjestetään yhteistyössä Pollin ja Helsingin seniorisäätiön... Lue lisää »

Rekrytointiyksikössä avoimet ovet 25.8.2016

11.8.2016

Säätiön kodeissa työllistetään liki 500 henkilöä ja tarjoamme työ- sekä keikkamahdollisuuksia vanhustyön ammattilaisille. Tule tapaamaan rekrytointiyksikön väkeä. Rekrytointiyksikkö sijaitsee Mariankodissa... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme