Uutiset

Muutosvalmennus - Helsingin Seniorisäätiössä uskotaan jatkuvaan kehittymiseen

12.6.2018

Muutosvalmennus   Helsingin Seniorisäätiössä uskotaan jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen. SOTE-uudistukseen valmistautuminen antaa uutta intoa työn sujuvuutta lisäävien ja kuormittavuutta vähentävien työtapojen... Lue lisää »

Asukastoiminta sekä kulttuurinen vanhustyö on tärkeä osa hoivaa ja huolenpitoa Helsingin Seniorisäätiössä

4.6.2018

Asukkaiden omaiset Helsingin Seniorisäätiössä pitävät asukastoimintaa tärkeänä osana asukkaan hoivaa ja huolenpitoa. Tämä selvisi asukkaiden omaisille tehdystä asiakastyytyväisyyskyselystä, joka tehtiin elokuussa 2017. Tutkimuksessa... Lue lisää »

Keittiö on kodin sydän!

28.5.2018
Silva Siponkoski

Meillä on vuosien aikana suunniteltu erityisesti iäkkäille asukkaillemme mieluisa ruokalista. Listalle nostetaan joka vuosi asukkaiden toiveiden mukaan uusia ruokalajeja. Kun sukupolvet vaihtuvat niin ruokaan liittyvät tottumuksetkin muuttuvat... Lue lisää »

PowerLiikuntamalli ja Tapakulttuuri-opas saivat liikemerkit

18.5.2018
Silva Siponkoski, vapaaehtoistyön suunnittelija

Olemme iloisia ja ylpeitä Helsingin Seniorisäätiössä kehitetyistä PowerLiikuntamallista sekä Tapakulttuuri-oppaasta. Näille toimintamalleille on keväällä 2018 julkaistu omat liikemerkit. Ne on suunnitellut... Lue lisää »

Vuosikertomus 2017

28.3.2018

Vuoden 2017 vuosi kertomus on julkaistu, ja näet sen kokonaisuudessaan täältä. TOIMINNANJOHTAJAN KATSAUS TOIMINTAAN JA TOIMINTAYMPÄRISTÖÖN Toimintavuonna 2017 Seniorisäätiöllä oli 30.6. asti 588 asukaspaikkaa ja 1.7.-31.12... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme