Lämmin kiitos kaikille omaiskyselyyn osallistuneille

Seniorisäätiössä järjestettiin tänäkin syksynä omaiskysely, jonka tavoitteena oli kerätä omaisten mielipiteitä heidän läheistensä saamasta hoidosta.

Omaiskyselyn tulokset näkyvät suoraan toimintamme kehittämisen tavoitteissa.

Saimme kaikkiaan 252  vastausta, mikä on hieno tulos. lähdemme nyt analysoimaan vastauksia ja kirjoittamaan raporttia. Raportti julkaistaan vielä tänä vuonna.

Nimensä jättäneiden vastaajien kesken suoritettiin arvonta.

Viisi arvonnassa voittanutta tulee saamaan tiedon voitostaan ja voitot toimitetaan heille.

Uutiset

Lääkehoidon avainhenkilöt ovat valmistuneet!

9.6.2017

Asukkaan turvallinen ja järkevä lääkehoito on päätavoitteena Helsingin Seniorisäätiössä. Lääkehoidon täydennyskoulutuksessa olemme paneutuneet siihen, että hoitohenkilökunta osaa käyttää lääketietokantoja sujuvasti ja tulkita... Lue lisää »

Neljä vuoden aikaa 100-vuotiaassa Suomessa

22.5.2017
Silva Siponkoski

Lämmin kiitos kaikille juhlintaan osallistuneille! Helsingin Seniorisäätiön kotien yhteinen kevään huipennus onnistui mainiosti. Asukkaat ja saattajat pääsivät tapaamaan joulupukkia, Lucia-neitoa, presidenttiä sekä kuulemaan... Lue lisää »

Juhlien toteuttamiseen tarvitaan vapaaehtoisia!

23.3.2017

Helsingin Seniorisäätiö järjestää perinteisesti koko Säätiön asukkkaille yhteisen kevättapahtuman. Tapahtuman tavoitteena on tuottaa iloa ja yllätyksiä asukkaille, omaisille sekä kotona asuville ikä-ihmisille. Meillä on... Lue lisää »

Hoitotyön laatua seurataan aktiivisesti

28.2.2017
Silva Siponkoski

Vanhustenhoidon laatu on jo vuosia ollut seurannan ja kiinnostuksen kohteena. Hyvä niin. Hoitotyön laatua seurataan valtakunnallisesti, kaupunkikohtaisesti ja hoitopaikkakohtaisesti. Helsingin Seniorisäätiön laatua seurataan kyselyiden... Lue lisää »

Vapaaehtoistoiminnan aloittamisen kynnystä madalletaan nuorten parissa

20.2.2017

Helsingin Seniorisäätiö ja Vanhustyön Trainee -hanke edistävät yhdessä sukupolvien välistä kohtaamista kehittämällä nuorille vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia ikäihmisten parissa. Yhteistyössä nuoret pääsevät tutustumaan... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme