Uutiset

Tapakulttuuriopas tuo iloa!

8.3.2018
Silva Siponkoski

Helsingin Seniorisäätiössä julkaistaan nyt neljäs versio Tapakulttuurioppaasta. (Opas on .pdf muodossa) Tapakulttuuriopas noudattelee vuoden kiertoa ja voidaan todellakin sanoa, että meillä on usein aihetta juhlaan! Oppaassa on mainittu... Lue lisää »

Omaiskyselyn tulokset

18.12.2017

Voimme olla erittäin tyytyväisiä omaiskyselyn tuloksiin Omaiskysely2017 (tiedosto on .pdf-muodossa) Syksyn 2017 aikana toteutettiin omaisille asiakastyytyväisyyskysely. Kyselyyn vastasi 172 omaista. Lisäksi toiminnanjohtaja Taina... Lue lisää »

POP – Ponnahdus Oloon Parempaan

8.11.2017
Saila Lehtonen, asukastoiminnanohjaaja

Helsingin Seniorisäätiössä tehtiin työhyvinvointikysely syksyllä 2016. Sen ja aiempien havaintojen pohjalta suunniteltiin vuoden kestävä työhyvinvointihanke, jonka rahoittamisessa avustaa Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. Hankkeen... Lue lisää »

Energiaa arkeen!

1.11.2017

Miten palautua työstä ja huolehtia hyvinvoinnistaan kiireisen työelämän keskellä? Tähän meille antoi vastauksen Energiaa arkeen – valmennuksissa Ilmarisen työhyvinvointipäällikkö Aino Antin. Nykytyö asettaa yhä korkeampia... Lue lisää »

Kuolevan ihmisen hoitaminen - opinnot

30.10.2017
Silva Siponkoski, vapaaehtoistyön suunnittelija

Helsingin Seniorisäätiössä voi asua aivan elämän loppuun asti ja meidän henkilökunnallemme on tärkeää hyvä saattohoidon osaaminen.  Säätiö toteutti yhdessä Stadin aikuisopiston kanssa "Kuolevan ihmisen... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme