Uutiset

Hyvä asukkaan omainen, mielipidettäsi ja ajatuksiasi kaivataan!

10.8.2017

Kaipaamme tietoa Säätiön toiminnasta omaisen näkökulmasta. Voit vastata kyselyyn joko sähköisesti tai paperilla. Sähköistä vastaamista varten, lähetä sähköpostia Matleena Kaurilalle matleena.kaurila@seniorisaatio.fi Saat... Lue lisää »

Savikukkia satavuotiaan Suomen kunniaksi

13.7.2017
Silva Siponkoski, vapaaehtoistyön suunnittelija

Pakilakodissa rakennetaan kevään ja kesän 2017 aikana keraamista seinäteosta. Keramiikkakeskus Septarian järjestämissä savityöpajoissa muovaillaan kukkia savesta. Seinäteoksen aiheena on keväinen metsä sini- ja valkovuokkoineen. Aihe... Lue lisää »

Lääkehoidon avainhenkilöt ovat valmistuneet!

9.6.2017

Asukkaan turvallinen ja järkevä lääkehoito on päätavoitteena Helsingin Seniorisäätiössä. Lääkehoidon täydennyskoulutuksessa olemme paneutuneet siihen, että hoitohenkilökunta osaa käyttää lääketietokantoja sujuvasti ja tulkita... Lue lisää »

Neljä vuoden aikaa 100-vuotiaassa Suomessa

22.5.2017
Silva Siponkoski

Lämmin kiitos kaikille juhlintaan osallistuneille! Helsingin Seniorisäätiön kotien yhteinen kevään huipennus onnistui mainiosti. Asukkaat ja saattajat pääsivät tapaamaan joulupukkia, Lucia-neitoa, presidenttiä sekä kuulemaan... Lue lisää »

Juhlien toteuttamiseen tarvitaan vapaaehtoisia!

23.3.2017

Helsingin Seniorisäätiö järjestää perinteisesti koko Säätiön asukkkaille yhteisen kevättapahtuman. Tapahtuman tavoitteena on tuottaa iloa ja yllätyksiä asukkaille, omaisille sekä kotona asuville ikä-ihmisille. Meillä on... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme