Uutiset

Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit myönnetty Helsingin Seniorisäätiö sr:lle

25.1.2019
Teksti pohjautuu Suomalaisen Työn Liiton julkaisemaan tiedotteeseen

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Helsingin Seniorisäätiö sr:lle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu on suomalaisten hyvin tuntema alkuperämerkki, joka kertoo... Lue lisää »

Omaiskyselyn tulokset 2018

20.12.2018

Omaiskyselyn tulokset ovat nyt luettavissa. Haluamme vielä kerran kiittää kovasti kyselyyn vastanneita - palautteiden pohjalta kehitämme toimintaamme ja pyrimme parantamaan hoitoa ja hoivaa omaisten toiveiden mukaisesti. Pääset lukemaan... Lue lisää »

Muutosvalmennus - Helsingin Seniorisäätiössä uskotaan jatkuvaan kehittymiseen

12.6.2018

Muutosvalmennus   Helsingin Seniorisäätiössä uskotaan jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen. SOTE-uudistukseen valmistautuminen antaa uutta intoa työn sujuvuutta lisäävien ja kuormittavuutta vähentävien työtapojen... Lue lisää »

Asukastoiminta sekä kulttuurinen vanhustyö on tärkeä osa hoivaa ja huolenpitoa Helsingin Seniorisäätiössä

4.6.2018

Asukkaiden omaiset Helsingin Seniorisäätiössä pitävät asukastoimintaa tärkeänä osana asukkaan hoivaa ja huolenpitoa. Tämä selvisi asukkaiden omaisille tehdystä asiakastyytyväisyyskyselystä, joka tehtiin elokuussa 2017. Tutkimuksessa... Lue lisää »

Keittiö on kodin sydän!

28.5.2018
Silva Siponkoski

Meillä on vuosien aikana suunniteltu erityisesti iäkkäille asukkaillemme mieluisa ruokalista. Listalle nostetaan joka vuosi asukkaiden toiveiden mukaan uusia ruokalajeja. Kun sukupolvet vaihtuvat niin ruokaan liittyvät tottumuksetkin muuttuvat... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 18 Seuraava »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme