Uutiset

POP – Ponnahdus Oloon Parempaan

8.11.2017
Saila Lehtonen, asukastoiminnanohjaaja

Helsingin Seniorisäätiössä tehtiin työhyvinvointikysely syksyllä 2016. Sen ja aiempien havaintojen pohjalta suunniteltiin vuoden kestävä työhyvinvointihanke, jonka rahoittamisessa avustaa Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. Hankkeen... Lue lisää »

Energiaa arkeen!

1.11.2017

Miten palautua työstä ja huolehtia hyvinvoinnistaan kiireisen työelämän keskellä? Tähän meille antoi vastauksen Energiaa arkeen – valmennuksissa Ilmarisen työhyvinvointipäällikkö Aino Antin. Nykytyö asettaa yhä korkeampia... Lue lisää »

Kuolevan ihmisen hoitaminen - opinnot

30.10.2017
Silva Siponkoski, vapaaehtoistyön suunnittelija

Helsingin Seniorisäätiössä voi asua aivan elämän loppuun asti ja meidän henkilökunnallemme on tärkeää hyvä saattohoidon osaaminen.  Säätiö toteutti yhdessä Stadin aikuisopiston kanssa "Kuolevan ihmisen... Lue lisää »

Kaikkien aikojen maistuvimmat jälkiruuat - kysely

3.10.2017
Silva Siponkoski, vapaaehtoistyön suunnittelija

Helsingin Seniorisäätiössä on oma ravintokeskus, joka huolehtii sekä asukkaitten että henkilökunnan ruokailusta. Ruokalistoja kehitetään jatkuvasti yhteistyössä ravitsemuksen ja hoitotyön asiantuntijoiden kanssa. Ravinnossa huomioidaan... Lue lisää »

Vanhustenviikon ohjelmat 2017

2.10.2017
Silva Siponkoski, vapaaehtoistyön suunnittelija

Vanhustenviikolla 1.10 - 8.10.2017 on jokaisessa kodissamme mukavaa ohjelmaa. Tervetuloa mukaan! Tiistaina on SeniorSurf-päivä ja silloin muun muassa tehdään Nettiseikkailu Suomi100- teemalla, soitetaan Skype-puhelu joulutontulle ja... Lue lisää »

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme