Lämmin kiitos kaikille omaiskyselyyn osallistuneille

Seniorisäätiössä järjestettiin tänäkin syksynä omaiskysely, jonka tavoitteena oli kerätä omaisten mielipiteitä heidän läheistensä saamasta hoidosta.

Omaiskyselyn tulokset näkyvät suoraan toimintamme kehittämisen tavoitteissa.

Saimme kaikkiaan 252  vastausta, mikä on hieno tulos. lähdemme nyt analysoimaan vastauksia ja kirjoittamaan raporttia. Raportti julkaistaan vielä tänä vuonna.

Nimensä jättäneiden vastaajien kesken suoritettiin arvonta.

Viisi arvonnassa voittanutta tulee saamaan tiedon voitostaan ja voitot toimitetaan heille.

Kohtaamisia - hanke

12.9.2013

Kohtaamisia 2013 -teatterihanke on päättynyt

Kevään 2013 aikana Seniorisäätiön vanhainkodeissa toteutettiin Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema Kohtaamisia 2013 -teatterihanke. Hanke toteutettiin yhteistyössä kuuden helsinkiläisen ammattiteatterin kanssa, jotka tarjosivat erilaisia tuokioita, kuten musiikkia, klovneriaa, lukutuokioita ja nukketeatteria. Hankkeessa mukana olivat Nukketeatterikeskus Poiju, Klovnit ilman rajoja ry, Musiikkiteatteri Kapsäkki, Teatteri Metamorfoosi, Höyhentämö ja Teatteri Takomo.

Esitykset järjestettiin pääosin asukkaiden omassa toimintaympäristössä, eli osastoilla ja pienkodeissa. Tämä mahdollisti sen, että myös moni liikuntarajoitteinen ja vuodepotilas pääsi seuraamaan esityksiä oman pienkotinsa olohuoneessa, tai jopa omassa huoneessaan.

Tuokioita ja esityksiä pyrittiin järjestämään tasapuolisesti neljän hoitokodin asukasmääriin suhteutettuna. Niitä järjestettiin neljässä Seniorisäätiön vanhainkodissa yhteensä 64, joihin osallistui 948 Seniorisäätiön asukasta ja 164 henkilökunnan edustajaa.

Kiitos kaikille tuokioihin ja esityksiin osallistuneille asukkaille ja koko Seniorisäätiön henkilökunnalle! Kiitokset myös mukana olleille teattereille!

Lisätietoa ja valokuvia hankkeen nettisivuilla www.kohtaamisiahanke.weebly.com
Nettisivuilla julkaistaan myös hankkeen loppuraportti 30.6.2013 mennessä.

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme