Lämmin kiitos kaikille omaiskyselyyn osallistuneille

Seniorisäätiössä järjestettiin tänäkin syksynä omaiskysely, jonka tavoitteena oli kerätä omaisten mielipiteitä heidän läheistensä saamasta hoidosta.

Omaiskyselyn tulokset näkyvät suoraan toimintamme kehittämisen tavoitteissa.

Saimme kaikkiaan 252  vastausta, mikä on hieno tulos. lähdemme nyt analysoimaan vastauksia ja kirjoittamaan raporttia. Raportti julkaistaan vielä tänä vuonna.

Nimensä jättäneiden vastaajien kesken suoritettiin arvonta.

Viisi arvonnassa voittanutta tulee saamaan tiedon voitostaan ja voitot toimitetaan heille.

PowerLiikuntamalli ja Tapakulttuuri-opas saivat liikemerkit

18.5.2018
Silva Siponkoski, vapaaehtoistyön suunnittelija

Olemme iloisia ja ylpeitä Helsingin Seniorisäätiössä kehitetyistä PowerLiikuntamallista sekä Tapakulttuuri-oppaasta. Näille toimintamalleille on keväällä 2018 julkaistu omat liikemerkit. Ne on suunnitellut BabajagaGraphics. Molemmat toimintamallit ovat käytännönläheisiä työvälineitä asukkaan arkeen kuuluville ihmisille. Kehittämistyötä on tehty yhdessä asukkaitten kanssa ja myös lähes kaikki eri ammattiryhmämme ovat olleet mukana. 

PowerLiikuntamallin perusidea on liikuntakyvn ylläpito, sekä iloinen ja mielekkäs liikunnallisen yhteistoiminta. PowerLiikuntamallissa vuosi on jaettu kolmeen eri jaksoon ja jokaisessa on omat tavoitteensa.

Tapakulttuuri-oppaan teksteissä ja lisämateriaaleissa tutustetaan suomalaisiin tapoihin viettää vuodenkiertoon liittyviä juhlia sekä tapahtumia. Tapakulttuuri-oppaan jokaiselta sivulta löytyy asukkaittemme muistoja perinteistä sekä Helsingin Seniorisäätiön palvelulupaus siitä mitä kuhunkin merkkipäivän viettoon vähintään kuuluu. 


Lisätietoja:

Silva Siponkoski, Vapaaehtoistyön suunnitelija 020 7718 519

Heidi Perukangas, Fysioterapeutti 020 7718 525

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme