Neljä vuoden aikaa 100-vuotiaassa Suomessa

22.5.2017
Silva Siponkoski

Lämmin kiitos kaikille juhlintaan osallistuneille!

Helsingin Seniorisäätiön kotien yhteinen kevään huipennus onnistui mainiosti. Asukkaat ja saattajat pääsivät tapaamaan joulupukkia, Lucia-neitoa, presidenttiä sekä kuulemaan kiinnostavat puheenvuorot miss Universum Anne Pohtamolta ja toimittaja Maarit Tyrköltä. Musiikista vastasivat Pakilan Pelimannit, haitaristi Sami Majamäki, Pakilan musiikkiopiston huilutrio, vapaaehtoisista ja henkilökunnasta koottu lauluryhmä sekä Kannelkodin karaokeladyt.

Huoltamon baarissa soi disko ja paikalla oli vanha auto sekä moottoripyörä joita sai ihailla. Kevätkahvila Vappulassa sekoittuivat pääsiäinen ja vappu.Syksyä pohdittiin elävän tulen ääressä ja ihmeteltiin eksynyttä marjastajaa ja talven pilkkisaalis oli kummallinen (lakua ja kosmetiikkaa). Lotta-kahvila ja pieni näyttely veivät ajatukset sotamuistoihin. Pihalle istutettiin orvokeista Suomen lippu ja se jää ilahduttamaan meitä koko kesäksi!

Juhlat menivät mainiosti ja väkeä tuli odotetusti paikalle. Olimme varanneet tarjottavia 600 henkilölle ja arviomme mukaan pääsimme kävijätavoitteeseen. Asukkaittemme lisäksi juhliin osallistui omaisia, henkilökuntaa ja vapaaehtoisia.

Meiltä aina välillä kysytään, että mistä ideat ja toteuttamiseen tarvittavat henkilöt löytyvät? No, ne löytyvät yleensä melko helposti, kun tavoite on selvänä mielessä. Ja se tavoitehan on ilon tuominen meidän asukkaillemme!

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme