Lämmin kiitos kaikille omaiskyselyyn osallistuneille

Seniorisäätiössä järjestettiin tänäkin syksynä omaiskysely, jonka tavoitteena oli kerätä omaisten mielipiteitä heidän läheistensä saamasta hoidosta.

Omaiskyselyn tulokset näkyvät suoraan toimintamme kehittämisen tavoitteissa.

Saimme kaikkiaan 252  vastausta, mikä on hieno tulos. lähdemme nyt analysoimaan vastauksia ja kirjoittamaan raporttia. Raportti julkaistaan vielä tänä vuonna.

Nimensä jättäneiden vastaajien kesken suoritettiin arvonta.

Viisi arvonnassa voittanutta tulee saamaan tiedon voitostaan ja voitot toimitetaan heille.

Pakilan yläasteen koulun Taidon ja käsityön viikko Pakilakodissa

17.4.2014

Taidon ja käsityön viikko 14.–20.4.2014

Valtakunnallinen Taidon ja käsityön päivä 14.4. sekä koko Taidon ja käsityön viikon 14.–20.4.2014 tarkoituksena on nostaa positiivisesti käsityön arvostusta ja innostaa ihmisiä tekemiseen.
Helsingissä Pakilan yläasteen koulun taito- ja taideaineiden opintoryhmät osallistuvat teemaviikkoon viemällä taidon ja käsityön ilosanomaa paikallisiin päivä- ja vanhainkoteihin.
7.-9.-luokkalaisista koostuvat, teknisen työn, tekstiilityön, kuvataiteen, kotitalouden, musiikin ja liikunnan opetusryhmät ovat valmistautuneet esittämään sekä opettamaan teemaviikon aikana erilaisia taitoja niin lapsille kuin vanhuksille.Pakilan yläasteen koulun vanhempainyhdistys on mukana hankkeessa tukemalla teemaviikkoon osallistuvia opetusryhmiä taloudellisesti materiaalikulujen kattamiseksi.

Taidon ja käsityön viikon ohjelma Pakilakodissa Pakilan yläasteen koulun toteuttamana:
Ma 14.4. klo 11:00 alkaen 7 lk. kotitalouden ryhmä haastattelee vanhainkodin asukkaita ruokaperinteestä Pakilan vanhainkodin Heinätalossa.
Ma 14.4. klo 11:45 - 12:00 9 lk. liikunnan ryhmä esittää tanssiesityksen vanhainkodin asukkaille Pakilan vanhainkodin Suovatalossa.
Ti 15.4. klo 10.30 - 11.00 9 lk. teknisen työn ryhmä opastaa vanhainkodin asukkaita LED-tuikkujen valmistuksessa Pakilan vanhainkodin Heinätalossa.
Ti 15.4. klo 10:30 alkaen 9 lk. musiikin ryhmä esiintyy vanhainkodin asukkaille Pakilan vanhainkodin Suovatalossa.
Ke 16.4. klo 10.30 - 11.00 7 lk. kuvataiteen ryhmä vetää vanhainkodin asukkaille maalausta musiikin innoittamina Pakilan vanhainkodin Heinätalossa.

Ke 16.4. klo 10:30 - 11: 00 8 lk. liikunnan ryhmä ohjaa tuolijumppaa vanhainkodin asukkaille Pakilan vanhainkodin Suovatalossa.

Valtakunnallisen teemaviikon ovat ideoineet yhteistyössä Taitoliitto, Tekstiiliopettajaliitto ry. ja Teknisten aineiden opettajat – TAO r.y.

Hannu Hämäläinen, teknisen työn lehtori, Pakilan yläasteen koulu. 0403341136, hannu.hamalainen@edu.hel.fi

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme