Vapaaehtoistoiminnan aloittamisen kynnystä madalletaan nuorten parissa

20.2.2017

Helsingin Seniorisäätiö ja Vanhustyön Trainee -hanke edistävät yhdessä sukupolvien välistä kohtaamista kehittämällä nuorille vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia ikäihmisten parissa. Yhteistyössä nuoret pääsevät tutustumaan Seniorisäätiön Mariankodin vapaaehtoistoimintaan Trainee-hankkeen tukemana.

 Vanhustyön Trainee -hanke tarjoaa tukea niin nuorten vapaaehtoistoiminnan käytännön toteuttamiseen kuin heidän osaamispolkunsa kehittämiseen. Jokainen nuori saa osallistumisestaan todistuksen, joka tekee hänen osaamisensa näkyväksi ja siten hyödyntää häntä tulevaisuudessa. Lisäksi nuorilla on mahdollisuus osallistua ilmaisiin ja vapaaehtoisiin Vanhustyön Trainee -hankkeen järjestämiin työnhakusparrauksiin ja pohtia yhdessä hankkeen suunnittelijoiden kanssa oman opiskelu- ja työllistymisuran etenemistä.

Vanhustyön Trainee -hankkeen tuki on tarkoitettu ennen kaikkea 18-30 -vuotiaille työn ja opintojen ulkopuolella oleville nuorille aikuisille. Hanketta tukee STEA ja se on osa Paikka auki -avustusohjelmaa.

Ota yhteyttä

Suvi Hiltunen, Suunnittelija Vanhustyön Trainee VALLI ry 050 408 2890 suvi.hiltunen@valli.fi

https://www.facebook.com/vanhustyontrainee/

https://www.instagram.com/vanhustyon_trainee/

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme