Lämmin kiitos kaikille omaiskyselyyn osallistuneille

Seniorisäätiössä järjestettiin tänäkin syksynä omaiskysely, jonka tavoitteena oli kerätä omaisten mielipiteitä heidän läheistensä saamasta hoidosta.

Omaiskyselyn tulokset näkyvät suoraan toimintamme kehittämisen tavoitteissa.

Saimme kaikkiaan 252  vastausta, mikä on hieno tulos. lähdemme nyt analysoimaan vastauksia ja kirjoittamaan raporttia. Raportti julkaistaan vielä tänä vuonna.

Nimensä jättäneiden vastaajien kesken suoritettiin arvonta.

Viisi arvonnassa voittanutta tulee saamaan tiedon voitostaan ja voitot toimitetaan heille.

Yhdenvertainen vanhuus - projekti

28.2.2013

Setan, Mummolaakson ja Suomen Karhut Fin-Bears -järjestön Yhdenvertainen vanhuus -projekti tuo sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuden osaksi vanhustyön keskustelua, käytäntöjä ja koulutusta.

Hankkeen avulla pyritään vaikuttamaan hlbti-ikäihmisten sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen saantiin sekä kehittämään vanhuspalveluita entistä paremmin moninaisuutta huomioon ottaviksi. Projektin tavoitteena on tavoittaa vanhuspalvelujen ammatilaiset, alaa opiskelevat sekä itse ikäihmiset.

Kolmivuotinen projekti on käynnistynyt vuonna 2012 ja se toteutetaan Raha-automaattiyhdistyksen tuella. Projekti on  osa RAY:n Eloisa ikä -avustusohjelmaa, jota koordinoi Vanhustyön keskusliitto.

Helsingin Seniorisäätiö osallistuu projektiin yhteistyökumppanina. Projektin kotisivuilta löytyy vanhustyön tietokirjasto.

Yhdenvertainen vanhuus - projekti

Jaa uutinen Somessa:

Facebook-sivumme

Instagram-sivumme