Hoitotyö alkaa asenteesta

Meidän hoidettavaksemme on annettu yhteiskunnan vanhimmat ja hauraimmat jäsenet. Heidän hyvä hoitonsa vaatii kärsivällisyyttä ja rohkeutta pysähtyä kuuntelemaan toiveita ja tarinoita. Parhaimpiin työpäiviin sisältyy huumoria, hymyjä, lempeitä kosketuksia ja levollisia katseita. Asukkaat eivät muista nimeäsi, mutta he muistavat kosketuksesi, aistivat kiireesi ja toistavat tunteesi.”

Tarvitsemme työntekijöitä jotka haluavat oppia muilta ammattilaisilta. Säätiössä toimii lähi – ja perushoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, jalkahoitaja, jalkaterapeutti, asukastoiminnanohjaajia, kirjanpitäjiä, sihteereitä, kokkeja, siistijöitä, pesulatyöntekijöitä, osastonhoitajia, hoitotyönjohtajia, huoltomiehiä. Näiden nimikkeiden taakse kätkeytyy erilaisia koulutustaustoja. Uteliaisuus ja halu kehittyä yhä paremmaksi työssään ovat hyvän tekijän merkkejä.

Koulutuksissa ja kehittämisryhmissä kerätään yhteen eri osaajien tietoja. Haluamme tehdä yhä parempaa työtä vanhusten hyväksi. Tällä hetkellä kehittämisen kohteita ovat ravitsemus sekä kuntoutuminen, kulttuuritoiminta ja lääkehoito.

Henkilökunnankin ravitsemukseen ja kunnossa pysymiseen on kiinnitetty huomiota. Säätiössä on stumpattu viimeiset tupakat ja Säätiön kodit ovat savuttomia. Ruuan puolesta ollaan liiankin hyvässä hoivassa. Säätiön oma keittiöhenkilökunta laittaa lounaille vasta leivottua leipää ja tuhteja ruokalajeja. Näitä voi sulatella yhteisissä liikuntaryhmissä sekä kuntosaleilla. Talon fysioterapeutit ja kuntohoitajat tarjoavat hoitohenkilökunnalle ergonomiaan liittyvää koulutusta ja ohjausta käytännön tilanteissa.

REKRYTOINNIN YHTEYSTIEDOT:

Pakilakoti  puhelin: 020 7718 513

Antinkoti/Kannelkoti/Mariankoti:  puhelin: 020 7718 515

Työpaikkatiedustelut puhelin 020 7718 518

Rekrytoijat:  Jenni Kempas, Tytti Lehtimäki, henkilöstösuunnittelija Pia Taskinen

Vastaava henkilöstösuunnittelija: Sari Mouhouka puhelin: 020 7718 557

rekrytointi@seniorisaatio.fi