Tule luomaan yhdessä kanssamme asukkaillemme koti, josta voimme jatkossakin olla ylpeitä!

Meillä on kivaa olla töissä! Tarjoamme kodin yli 500 vanhukselle ja työntekijöitä Säätiössämme on vakituisena lähemmäs 500. Heidän lisäkseen meillä työskentelee vuosittain myös satoja keikkalaisia. Henkilöstömme koostuu hoito- ja kuntoutushenkilöstöstä, ravitsemus- ja puhdistuspalveluiden henkilökunnasta sekä hallinnon työntekijöistä.


Olemme kehitysmyönteinen Säätiö ja arvioimme jatkuvasti hoitotyömme laatua. Haluamme tarjota asukkaillemme laadukasta hoivaa kokonaisvaltaisesti suurella sydämellä. Arvostamme aitoa läsnäoloa, asukkaiden aktiivista arkea ja huomioimme asukkaan toimintakyvyn ja elämänhistorian hoitosuunnitelmissa. Haluamme yhdessä koko henkilöstön kanssa varmistaa asukkaidemme hyvän elämänlaadun ja onnellisen arjen toteutumisen.


Työntekijöiltämme toivomme lämmintä sydäntä ja innokkuutta toimia vanhustyön parissa ja arvostamme uteliaisuutta uuden oppimiselle. Meillä huolehditaan perushoidon lisäksi myös asukkaan itsemääräämisoikeuden, elämänarvojen ja toiveiden kunnioittamisesta. 


Pidämme asukkaidemme lisäksi hyvää huolta myös työntekijöistämme tarjoten henkilökunnallemme edullisen työpaikkaruokailun ja mahdollisuuden omien kuntosaliemme käyttöön ja erilaisiin jumppiin osallistumiseen. Meillä huolehditaan työntekijöidemme ergonomiasta yhdessä omien fysioterapeuttiemme kanssa ja järjestetään paljon erilaisia koulutuksia henkilökunnalle. Lisäksi meillä on kattava palkitsemisjärjestelmä muun muassa palkkiovapaineen ja kuukausittain tarjottavine HSL-työmatkaetuseteleineen.


Kaikki avoimet paikkamme löydät ajantasaisesti täältä: https://www.recright.com/careers/fi/helsingin-seni...
Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää avoimista paikoistamme!


Seniorisäätiön rekrytointi

p. 020 7718 518

rekrytointi@seniorisaatio.fi
Harjoittelu

Helsingin Seniorisäätiö toimii sosiaali- ja terveysalan, suurtalouskokkien, kulttuurialan, kiinteistöhuollon ja puhdistuspalveluiden opiskelijoiden harjoittelupaikkana. Seniorisäätiössä on vuosittain harjoitteluissa noin 400 opiskelijaa. Säätiössä ohjataan kaikkien edellä mainittujen alojen opinnäytetöitä sekä tarjotaan ohjausta myös Johdon erikoisammattitutkintoa (JET) suorittaville.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan vuosittain myös joitakin oppisopimuspaikkoja. 


Tiedustele harjoittelupaikkaa Säätiössä omasta oppilaitoksestasi tai yksiköidemme hoitotyönjohtajilta (https://www.seniorisaatio.fi/yhteystiedot).