Tule luomaan yhdessä kanssamme asukkaillemme koti, josta voimme jatkossakin olla ylpeitä!

Meillä Seniorisäätiöllä on kivaa olla töissä! Meillä työskentelee lähes 500 vakituista työntekijää hoito- ja kuntoutushenkilöstössä, ravitsemus- ja puhdistuspalveluiden puolella sekä hallinnon työtehtävissä. Vuosittain yksiköissämme työskentelee myös satoja keikkatyöntekijöitä. Meillä arvostetaan asukkaidemme lisäksi myös henkilökuntaa ja haluamme pitää huolta henkilöstömme hyvinvoinnista. Palkitsemisjärjestelmämme on kattava mm. palkkiovapaineen, HSL-työmatkaetuseteleineen ja ePassi-etuineen. Meillä panostetaan myös jatkuvaan kehittymiseen ja henkilöstöllemme on tarjolla paljon erilaisia koulutuksia. Työtä teemme suurella sydämellä kaikki yhdessä!

 

Tästä löydät kaikki tämänhetkiset avoimet työpaikkamme. Lisätiedot avoimesta paikasta näet klikkaamalla tekstin linkkiä.

 

 

 

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää avoimista paikoistamme!

 

Seniorisäätiön rekrytointi

puh. 020 7718 515

rekrytointi@seniorisaatio.fi

 

Voit myös laittaa hakemuksesi avoimiin paikkoihin suoraan hakujen kautta täältä:

recrigt.com/careers/fi/helsingin-seniorisaatio/

 TYÖSSÄOPPIMINEN / TYÖHarjoittelu

Helsingin Seniorisäätiö toimii sosiaali- ja terveysalan, suurtalouskokkien, kulttuurialan, kiinteistöhuollon ja puhdistuspalveluiden opiskelijoiden harjoittelupaikkana. Seniorisäätiössä on vuosittain harjoitteluissa noin 400 opiskelijaa. Säätiössä ohjataan kaikkien edellä mainittujen alojen opinnäytetöitä sekä tarjotaan ohjausta myös Johdon erikoisammattitutkintoa (JET) suorittaville.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan vuosittain myös joitakin oppisopimuspaikkoja. 


Tiedustele harjoittelupaikkaa Säätiössä omasta oppilaitoksestasi tai yksiköidemme hoitotyönjohtajilta: https://www.seniorisaatio.fi/yhteystiedot.