Helsingin Seniorisäätiön Covid 19 –tilanne 28.8.2020

Helsingin Seniorisäätiön Covid 19 –tilanne 28.8.2020


Helsingin Seniorisäätiössä ei ole yhtään koronatartuntatapausta tällä hetkellä. Olemme onnistuneet pitämään koronan loitolla vanhustenhoitoyksiköistämme koko kesän, mikä on vastuullisen ja ammatillisen hygieniakäyttäytymisen ja ohjeiden noudattamisen ansiota.

Kun jatkamme samaan malliin, pystymme elämään uutta normaalia arkea, niin asukkaiden virkistystapahtumista nauttien, kuin henkilöstön koulutuksienkin suhteen. Kun koko henkilökunta on valppaana ohjeiden noudattamisessa ja muistuttaa myös työkaveria, omaisia ja hoivayksiköissä liikkuvia ihmisiä hygienia -ja turvatoimien noudattamisesta, saamme pidettyä tartunnat pois hoivakodeistamme. Vastuullinen toiminta myös vapaa-ajalla on tärkeää.

Haluamme elää täällä Säätiössä uutta normaalia: sallia vierailut ja tapaamiset, virkistystilaisuudet ja hyvinvointia lisäävän yhdessäolon asukkaillemme. Maskien käyttö, käsihygienia ja turvaväleistä huolehtiminen ovat tärkeimmät keinot pitää tauti poissa vanhusten hoivakodeista! Samalla, kun koronatartunnat maailmalla ja Suomessa lisääntyvät, mahdollisuudet viruksen pääsystä meille lisääntyvät.

Vetoamme kaikkiin meillä vieraileviin omaisiin, että käyttäisitte ohjatulla tavalla teille annettua maskia koko vierailun ajan sisällä, sekä ulkona vierraillessa ja huolehditte sovituista turvaväleistä käsihygienian lisäksi, jotta saamme jatkettua tätä koronatonta
arkea.

Jaksetaan vielä tsempata, niin selvitään tästä syksystä ilman koronatartuntoja!

Taina Mäensivu
Toiminnanjohtaja

0