HELSINGIN SENIORISÄÄTIÖ OMAISTREFFIT

Tällä hetkellä voit tavata omaisia ja läheisiä talojemme pihoilla. Antinkodista, Kannelkodista, Mariankodista ja Pakilakodin molemmista taloista löydät viihtyisät tapaamispaikat omaistreffeille. Omaistreffit kestävät enimmillään 30 minuuttia, saavuthan ajoissa paikalle. Vierailijoita voi kerrallaan olla kolme. Varaa aika viimeistään 48h ennen vierailua. 

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja  jos yskittää tai aivastuttaa, suojaa suu kertakäyttönenäliinalla ja laita se heti roskiin. Muista ottaa käsihuuhdetta käsiin! 

Kukkia ja muita tuliaisia voit tuoda läheisellesi, jätä ne treffipaikalle, niin hlökunnan edustaja huolehtii ne läheisellesi. 


1. Klikkaa oikealta painiketta "VARAA TÄSTÄ OMAISTREFFIT" 

2. Valitse varauskalenterista Antinkoti, Mariankoti, Kannekoti, Heinätalo tai Suovatalo 

(Pakilan yksiköt)

3. Klikkaa kalenterista sopiva päivä ja näet sen päivän vapaat klo:n ajat. Jos et voi varata aikaa,          kaikki sen päivän ajat ovat jo varattu. Kokeile jotain muuta päivää!

4. Valitse sopiva kellon aika ja klikkaa sen kohdalta

5. Varaa treffiaika viimeistään 48h ennen tapaamista

6. Kirjoita lomakkeeseen ensimmäiseen sarakkeeseen oma nimesi ja läheisesi osasto. Kirjoita myös läheisesi ryhmäkoti, jos se on tiedossa. Seuraaville riveille tulee sähköpostiosoite, puhelinnumero ja meillä asuvan läheisesi nimi.

7. Tarvitset varaamiseen toimivan sähköpostiosoitteen tai varauksen voi tehdä myös toimistosihteeri puh.numero: 0207718510

8. Kun tulet treffeille, seuraa opasteita talojen pääovilta ja muista desinfioida kätesi tullessa ja lähtiessä! 

9. Tule vain terveenä treffeille!