Omaiskysely 2022

Helsingin Seniorisäätiö kerää taas perinteiseen tapaan, jo kuudetta kertaa asiakaspalautetta. Viime vuonna omaiskyselyyn saimme vastauksia 278, joka oli Säätiön ennätystulos. Toivottavasti tänä vuonna saamme uuden ennätystuloksen. Meille on tärkeää saada omaisilta tietoa palveluidemme toimivuudesta, laadusta ja kehittämistarpeista. Edellisiltä vuosilta kerätyistä palautteista olemme laatineet kehittämistavoitteita toimintasuunnitelmaamme. Tarkoitus on, että teemme samoin tänäkin vuonna.

Meille on ensiarvoisen tärkeää saada tietoon mielipiteenne. Laadimme tästä kyselystä raportin, jonka julkaisemme täällä kotisivuillamme. Omaiskyselyn valmistumisen jälkeen raportti on siis täältä luettavissa.

Pyydän, että vastaatte kysymyslomakkeen kysymyksiin ensisijaisesti sähköisesti tai toissijaisesti paperiversioon kirjoittamalla. Mikäli sait paperisen lomakkeen, mutta haluatkin vastata sähköisesti, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi omaisenne hoitopaikkaan tai lähteä viesti katri.sarala@seniorisaatio.fi otsikolla ”Omaiskysely”.

Täytetyn paperisen lomakkeen voit jättää siihen varattuun palautuslaatikkoon, joita on kaikissa Seniorisäätiön yksiköissä tai lähettää sen postitse osoitteeseen Mariankoti / Katri Sarala, Schildtinpolku 6, 00440 Helsinki.

Lisätietoja saatte yksiköstä, jossa läheisenne asuu. Linkki sähköiseen kyselyyn lähetetään omaisille 1.11.2022 ja vastaamisaikaa on marraskuun loppuun.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken, jotka ovat yhteystietonsa jättäneet arvomme viisi yllätyspalkintoa.

Kiitos osallistumisestanne!

Marika Metsähonkala

toimitusjohtaja

Helsingin Seniorisäätiö sr

Helsingin Seniorisäätiö sr päivittää kaikki puhelinnumerot

Helsingin Seniorisäätiö luopuu 020-alkuisista yritysnumeroista ja siirtyy käyttämään 040-alkuisia puhelinnumeroita. Vanhojen 020-alkuisten yritysnumeroiden käyttö päättyy 1.11.2023 alkaen. Uudet yhteystiedot päivitetään seniorisaatio.fi yhteystiedot sivulle.   Puhelinnumeroiden päivittämisellä halutaan tehdä

Lue lisää »
Scroll to Top