Helsingin Seniorisäätiö noudattaa hengitystieinfektioissa Helsingin kaupungin ohjeistusta koskien suojainten käyttöä

Covid-19 ei ole ollut 29.6.23 alkaen yleisvaarallinen tartuntatauti, vaan se luokitellaan valvottavaksi tartuntataudiksi.

Helsingin Seniorisäätiössä kaikkiin hengitystieoireisiin reagoidaan välittömästi ja asukkaan hoidossa aloitetaan kosketus- ja pisaravarotoimet jolloin hoitajat suojautuvat suojavarusteilla oireilevan asukkaan hoitamisessa.

Hoitajat eivät tule sairaana töihin. Toivomme myös, ettei vierailulle tulla sairaana.

Rokotukset ovat tehokkain tapa suojautua vakavalta Covid-19- taudilta. Asukkaiden rokotussuojasta huolehditaan ja koronarokotukset ovat käynnissä kaikissa Säätiön yksiköissä. 

Työntekijät käyttävät kirurgista suu-nenäsuojusta tai FFP2-hengityssuojainta asiakastyössä, jos yksikössä on todettu asiakkailla koronatartuntoja, hengitystieinfektion tai vatsataudin oireita


Työntekijä käyttää kirurgista suu-nenäsuojusta tai oman harkintansa mukaan FFP2 hengityssuojainta, kun:

työskentelee voimakkaasti immuunipuutteisten asiakkaiden parissa
asiakas tai vierailija pyytää kirurgisen suu-nenäsuojuksen käyttämistä tai jos hän käyttää itse maskia. Tällöin kirurgista suu-nenäsuojusta käytetään lähikontaktissa ja asiakkaan huoneessa.
työntekijä tietää altistuneensa koronavirustartunnalle. Työntekijän suositellaan käyttävän kirurgista suu-nenäsuojainta työpaikalla 5 vrk altistumisen alusta.

Marika Metsähonkala

Toimitusjohtaja

Helsingin Seniorisäätiö sr päivittää kaikki puhelinnumerot

Helsingin Seniorisäätiö luopuu 020-alkuisista yritysnumeroista ja siirtyy käyttämään 040-alkuisia puhelinnumeroita. Vanhojen 020-alkuisten yritysnumeroiden käyttö päättyy 1.11.2023 alkaen. Uudet yhteystiedot päivitetään seniorisaatio.fi yhteystiedot sivulle.   Puhelinnumeroiden päivittämisellä halutaan tehdä

Lue lisää »
Scroll to Top