Olemme mukana suojelemassa ympäristöä – Luonto on meille sydämen asia

Olemme ottaneet mittavia kehityksen askeleita ympäristöasioissa – aloimme rakentamaan Ekokompassia säätiölle. Ekokompassi on käytännönläheinen ympäristöjärjestelmä, jonka avulla voimme tehdä vaikuttavia ympäristötekoja yhdessä luontoa vaalien.

Meille on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti, jonka myötä olemme sitoutuneet ympäristön jatkuvaan parantamiseen noudattamalla Ekokompassin kriteereitä. 

Meillä on vuosittain päivitettävä ympäristöohjelma, jossa on määritelty tavoitteet ja toimenpiteet ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Vain, jos elämme sopusoinnussa luonnon kanssa – olemme vahvoja.

Tästä se alkaa – Kestävä ja vastuullinen toiminta myös ympäristöasioissa.

Marika Metsähonkala

toimitusjohtaja

Helsingin Seniorisäätiö sr

Kannelkodin nykyinen rakennus puretaan

Seniorisäätiön Kannelkodin nykyinen rakennus puretaan ja samalle paikalle rakennetaan uudet tilat ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille. Nykyinen Kannelkodin rakennus puretaan, koska se on huonokuntoinen, eikä vanhuspalvelulaki

Lue lisää »

PUTKI-johtamismalli

Helsingin Seniorisäätiön PUTKI-johtamismallin kehitystyö on saatu valmiiksi. Kehitystyö tehtiin osana Metropolia Ammattikorkeakoulun sosiaalialan YAMK opinnäytetyötä. Kehitystyön myötä PUTKI-johtamismallin mallin tarkoitusta ja tavoitetta kirkastettiin sekä kehitettiin

Lue lisää »
Scroll to Top