Omaiskyselyn tulokset 2022

Helsingin Seniorisäätiö on perinteiseen tapaan, jo kuudetta kertaa, kerännyt asiakaspalautetta Säätiön asukkaiden omaisilta.

Senioriäätiö kuuluu Helsingin kaupunkikonserniin ja täydentää kaupungin omaa vanhuspalvelutuotantoa. Seniorisäätiössä hyvällä hoidolla taataan asukkaiden turvallinen ja hyvä elämä sekä pieniä iloja tuottava arki, elämän loppuun saakka.
Toimintaa kehitetään jatkuvan kehittämisen periaatteella.

Vuoden 2023 toimintasuunnitelman kehittämistavoitteet saadaan hyvin kerättyä tästä omaiskyselystä, sekä tarkastuskäynneistä laadituista raporteista. Näin asiakkaan, omaisen ja palvelujen ostajan ääni pääsee hyvin esille.
Tammikuun aikana arvomme palkinnot kyselyyn vastanneiden kesken.

Omaiskyselyn tuloksiin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.
Tästä kyselyn tuloksiin

Kiitos kyselyyn vastanneille

Marika Metsähonkala

toimitusjohtaja

Helsingin Seniorisäätiö sr

Kannelkodin nykyinen rakennus puretaan

Seniorisäätiön Kannelkodin nykyinen rakennus puretaan ja samalle paikalle rakennetaan uudet tilat ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille. Nykyinen Kannelkodin rakennus puretaan, koska se on huonokuntoinen, eikä vanhuspalvelulaki

Lue lisää »

PUTKI-johtamismalli

Helsingin Seniorisäätiön PUTKI-johtamismallin kehitystyö on saatu valmiiksi. Kehitystyö tehtiin osana Metropolia Ammattikorkeakoulun sosiaalialan YAMK opinnäytetyötä. Kehitystyön myötä PUTKI-johtamismallin mallin tarkoitusta ja tavoitetta kirkastettiin sekä kehitettiin

Lue lisää »
Scroll to Top