Uuden toimitusjohtajan terveisiä

Ensimmäinen kuukausi takana Helsingin Seniorisäätiön toimitusjohtajana

Minulle uutena toimitusjohtajan Helsingin Seniorisäätiö on näyttäytynyt empaattisena, ammatillisena ja vahvana osaajana vanhustyön kentällä. Täällä työskentelee osaava moniammatillinen ja yhteistyökykyinen henkilökunta, johon on ilo kuulua mukaan.

Tärkeää on, että johdon, kuin henkilöstönkin työssä, sekä päätöksenteossa eettisyys on aina läsnä, sillä arjen päätöksillä on merkittävä ja suora vaikutus asiakkaidemme elämään. Johtamisessa minua eteenpäin työntävä voima on vaikuttamisen mahdollisuus, kiinnostus alaa kohtaan ja jatkuva oppimisen halu. Olen aina ollut sitä mieltä, että palvelujen johtaminen ihmisten kautta edellyttää aitoa dialogia ja avointa yhteyttä henkilöstöön, asiakkaisiin, omaisiin ja yhteistyötahoihin.

Itse arvostan arvopohjaista johtamista ja ymmärrystä organisaation roolista suhteessa asiakkaisiimme. Meidän kaikkien on muistettava päivittäin työtä tehdessämme, mikä on meidän organisaatiomme olemassaolon oikeutus. Tehtävänämme on tuottaa laadukkaita vanhusten hoivapalveluita helsinkiläisille vanhuksille luotettavasti. Olemme helposti lähestyttävä, asiallinen ja asiantunteva organisaatio, jossa vanhusten hoito ja hoiva on sydämenasia.

Toivotan oikein hyvää syksyä ja alku talvea kaikille teille Seniorisäätiössä työskenteleville ihmisille. Olet sitten vakituinen, sijainen, keikkaileva tai opiskelija, meille olet tärkeä.

Marika Metsähonkala

Toimitusjohtaja

Helsingin Seniorisäätiö sr.

Kannelkodin nykyinen rakennus puretaan

Seniorisäätiön Kannelkodin nykyinen rakennus puretaan ja samalle paikalle rakennetaan uudet tilat ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille. Nykyinen Kannelkodin rakennus puretaan, koska se on huonokuntoinen, eikä vanhuspalvelulaki

Lue lisää »

PUTKI-johtamismalli

Helsingin Seniorisäätiön PUTKI-johtamismallin kehitystyö on saatu valmiiksi. Kehitystyö tehtiin osana Metropolia Ammattikorkeakoulun sosiaalialan YAMK opinnäytetyötä. Kehitystyön myötä PUTKI-johtamismallin mallin tarkoitusta ja tavoitetta kirkastettiin sekä kehitettiin

Lue lisää »
Scroll to Top