Uutiset


 • 04/11/2020 - Taina Mäensivu
  ​SENIORISÄÄTIÖN TIETOTURVASTA 3.11.2020

  Viikolla 43 paljon julkisuutta saanut Vastaamon tietomurto herättää paljon keskustelua sote-alan toimijoiden tietoturvasta. 


  Seniorisäätiön potilastietojärjestelmä Hilkka on luokiteltu sosiaali- ja terveydenhuollon tietoturvajärjestelmän luokkaan A. Valvira julkaisee tätä tietojärjestelmärekisteriä omilla verkkosivuillaan.

  Hilkka potilastietojärjestelmään ylläpitäjä Fastroi OY on saanut DNV GL tietoturvasertifikaatin 2019. Se todistaa, että ylläpitäjän tietoturvan johtamisjärjestelmä täyttää kaikki ISO 27001 –standardin vaatimukset.

  Seniorisäätiön ICT alihankkijalla on oma konesali, jossa sijaitsevien palvelimien tietoturvasta on huolehdittu valvomalla niiden tilaa ja huolehtimalla tietoturvapäivityksistä jatkuvana prosessina.

  Seniorisäätiössä on nimetty tietoturvavastaava. Säätiössä on tietoturvallisuussuunnitelma ja laadimme vuosittain tietoturvatilinpäätöksen.

  4.11.2020
  Taina Mäensivu
  toiminnanjohtaja

  Lue lisää
 • 23/10/2020 - Taina Mäensivu
  ​Helsingin Seniorisäätiö Covid 19-tilanne 22.10.2020

  Koronaepidemia on pääkaupunkiseudulla edelleen kiihtymisvaiheessa. Ammatillisella ja vastuullisella toiminnalla olemme onnistuneet hienosti pitämään koronan pois Seniorisäätiön hoivakotien asukkailta. Testejä tehdään asukkaille pieninkin oirein ja henkilökunta käy myös matalalla kynnyksellä paljon testeissä. 

  Hyvä niin!

  Kiitos kuuluu koko Seniorisäätiön henkilökunnalle tarkan hygieniatason pitämisestä tässä pitkittyneessä epidemiassa.
  Valitettavaa on, että helpotusta ei ole näköpiirissä. Ennusteiden mukaan epidemia jatkuu pitkälle kevääseen.

  Jatkamme samoin ohjein kuin tähänkin asti, niin pystymme elämään edes hiukan normaalimpaa arkea ja antamaan asukkaillemme hyvinvointia lisääviä arjen pieniä iloja pimenevässä syksyssä. Tavoitteenamme on, että pystymme järjestämään asukastoimintaa ja sallimaan omaisten vierailut.

  Pidetään tarkasti huolta siitä, että
  ✓ maskeja käytetään
  ✓ käsihygieniasta huolehditaan
  ✓ turvavälit muistetaan
  Näiden keinojen avulla pystymme jatkamaan asukkaille tärkeää yhteydenpitoa omaistapaamisten merkeissä.

  Seuraamme viranomaisohjeistuksia (THL, STM, AVI ja Helsingin kaupunki) ja toimimme niiden mukaan.
  Influenssarokotukset on jo aloitettu.

  Taina Mäensivu
  Toiminnanjohtaja

  Lue lisää
 • 17/09/2020 - Taina Mäensivu
  ​HELSINGIN SENIORISÄÄTIÖN COVID19-TILANNE 14.9.2020

  Helsingin Seniorisäätiössä ei ole yhtään koronatartuntatapausta tällä hetkellä. Olemme onnistuneet pitämään koronan loitolla vanhustenhoitoyksiköistämme koko kesän, mikä on vastuullisen ja ammatillisen hygieniakäyttäytymisen ja ohjeiden noudattamisen ansiota.


  Maskeissa on hyvä saatavuustilanne ja hoitohenkilökunta käyttää niitä kaikissa kontakteissa ja hoitotilanteissa ohjeita tarkasti noudattaen.

  Olemme Seniorisäätiössä iloisia, että hyvä koronatilanne antaa mahdollisuuden omaistapaamisiin ja toivotamme omaiset tervetulleiksi tapaamaan läheistään. Omaistapaamisilla on iso merkitys asukkaan hyvinvoinnin kannalta näinä poikkeuksellisina aikoina, jolloin asukkaiden osallistuminen ja liikkuminen on normaaliaikoihin verrattuna vähäisempää. Niin kauan kuin syksyn säätilanne sallii, suositellaan omaistapaamisia ulkotiloihin. Seniorisäätiössä tapaamisaika on sekä ulko-, että sisätiloissa noin 1h ja korkeintaan 3 vierasta kerrallaan. Tämä siksi, että mahdollisimman monen asukkaan omaistapaamiset pystytään järjestämään turvallisesti. Asukkaan on mahdollisuus tavata omaisiaan kerran päivässä. Merkkipäiviin liittyvät vierailut neuvotellaan osaston hoitohenkilökunnan kanssa erikseen.

  Näillä toimenpiteillä pyrimme edelleen tehostetusti suojaamaan asukkaitamme koronatartunnoilta. Siksi suojautumisohjeiden noudattaminen on tärkeää.

  Tapahtumat ja toiminta ovat palaneet. Keväällä toivoimme pääsevämme uuteen normaaliin. Onneksi tämä toive on toteutunut.
  Olemme pystyneet järjestämään ohjelmaa, tapahtumia, esityksiä ja virkistystä asukkaittemme arkeen kesän ja syksyn aikana. Turvallisuudesta tinkimättä asukkaat ovat nauttineet monenlaisista iloa tuottavista tapahtumista ja päässeet osallistumaan niin tansseihin, kuin sirkukseen ja teatteriesityksiin eri hoivakodeissamme. Näitä voitte seurata facebookista ja somekanavilta.

  Jaksetaan vielä pinnistellä ja pitää korona loitolla.

  Taina Mäensivu
  toiminnanjohtaja

  Lue lisää
 • 01/09/2020 - Taina Mäensivu
  Helsingin Seniorisäätiön Covid 19 –tilanne 28.8.2020

  Helsingin Seniorisäätiön Covid 19 –tilanne 28.8.2020


  Helsingin Seniorisäätiössä ei ole yhtään koronatartuntatapausta tällä hetkellä. Olemme onnistuneet pitämään koronan loitolla vanhustenhoitoyksiköistämme koko kesän, mikä on vastuullisen ja ammatillisen hygieniakäyttäytymisen ja ohjeiden noudattamisen ansiota.

  Kun jatkamme samaan malliin, pystymme elämään uutta normaalia arkea, niin asukkaiden virkistystapahtumista nauttien, kuin henkilöstön koulutuksienkin suhteen. Kun koko henkilökunta on valppaana ohjeiden noudattamisessa ja muistuttaa myös työkaveria, omaisia ja hoivayksiköissä liikkuvia ihmisiä hygienia -ja turvatoimien noudattamisesta, saamme pidettyä tartunnat pois hoivakodeistamme. Vastuullinen toiminta myös vapaa-ajalla on tärkeää.

  Haluamme elää täällä Säätiössä uutta normaalia: sallia vierailut ja tapaamiset, virkistystilaisuudet ja hyvinvointia lisäävän yhdessäolon asukkaillemme. Maskien käyttö, käsihygienia ja turvaväleistä huolehtiminen ovat tärkeimmät keinot pitää tauti poissa vanhusten hoivakodeista! Samalla, kun koronatartunnat maailmalla ja Suomessa lisääntyvät, mahdollisuudet viruksen pääsystä meille lisääntyvät.

  Vetoamme kaikkiin meillä vieraileviin omaisiin, että käyttäisitte ohjatulla tavalla teille annettua maskia koko vierailun ajan sisällä, sekä ulkona vierraillessa ja huolehditte sovituista turvaväleistä käsihygienian lisäksi, jotta saamme jatkettua tätä koronatonta
  arkea.

  Jaksetaan vielä tsempata, niin selvitään tästä syksystä ilman koronatartuntoja!

  Taina Mäensivu
  Toiminnanjohtaja

  Lue lisää
 • 15/07/2020 - Matleena Kaurila
  Vierailut Seniorisäätiössä 16.7.2020

  Hyvä asukkaamme omainen  tai läheinen! Huomisesta 16.7. 2020 alkaen voit vierailla myös läheisesi luona yksiköittemme sisätiloissa!

  Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti ulkovierailuja!

  Lue lisää
 • 29/06/2020 - Matleena Kaurila
  Tiedote 29.6.2020 vierailuista Helsingin Seniorisäätiön yksiköissä

  Hei kaikille! Tiedote 29.6.2020

  Helsingin Seniorisäätiössä noudatetaan toistaiseksi hallituksen linjausta siitä, että ympärivuorokautisen hoidon toimintayksiköiden asiakastiloihin pääsy rajataan edelleen pääsääntöisesti yksikön henkilökuntaan.


  Läheiset voivat tavata asukkaita ulkona, joko pleksiseinän takaa tai käyttäen kirurgista suu-nenäsuojainta, sekä noudattaen hyvää käsihygieniaa. Vierailujen suositusaika on 30 minuuttia, enintään 3 vierailijaa kerrallaan. Omaiset ja läheiset voivat nyt myös ulkoilla lähimaastossa asukkaan kanssa!


  Tule vierailulle terveenä ja ota suoraan yhteyttä läheisesi osastolle tai ryhmäkotiin, mielellään 24h tuntia ennen tapaamista. Huomioithan edelleen riskit, jos olet ollut lähiaikoina esim. yleisötapahtumissa tai matkustanut ulkomailla.


  Myös aktiiviset vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita samoilla ohjeilla tapaamaan tuttuja asukasystäviään kaikissa Säätiömme yksiköissä!

  Lue lisää
 • 12/06/2020 - Toiminnanjohtaja Taina Mäensivu
  Helsingin Seniorisäätiön Covid19-tilanne ja rajoitusten asteittainen purku

  Ajankohtaista tietoa Helsingin Seniorisäätiön Covid 19-tilanteesta

  Lue lisää
 • 29/05/2020 - Toiminnanjohtaja Taina Mäensivu
  Helsingin Seniorisäätiön Covid 19-tilanne 29.5.2020

  Tiedote toiminnanjohtajalta perjantaina 29.5.2020

  Lue lisää
 • 08/05/2020 - Taina Mäensivu
  Helsingin Seniorisäätiön Covid 19-tilanne 7.5.2020

  Tiedote toiminnanjohtajalta Helsingin Seniorisäätiön Covid 19-tilanteesta. 

  Lue lisää
 • 27/04/2020 - Toiminnanjohtaja Taina Mäensivu
  Helsingin Seniorisäätiön Covid 19-tilanne 27.4.2020

  Tiedote toiminnanjohtajalta maanantaina 27.4.2020 Helsingin Seniorisäätiön Covid 19-tilanteesta

  Lue lisää
 • 16/04/2020 - Toiminnanjohtaja Taina Mäensivu
  Covid 19-tilanne 16.4. 2020

  Tiedote Helsingin Seniorisäätiön Covid- 19 tilanteesta torstaina 16.4. 2020

  Lue lisää
 • 08/04/2020 - Taina Mäensivu
  Helsingin Seniorisäätiön Covid 19- tilanne

  Ajankohtaista tietoa Helsingin Seniorisäätiön Covid 19- tilanteesta

  Lue lisää
 • 13/03/2020
  Tiedote 13.3.2020

  Hyvä omainen, ystävä, vapaaehtoinen, vierailija! Joudumme toistaiseksi sulkemaan kaikki yksikkömme ulkopuolisilta vierailijoilta. Meille asukkaidemme ja henkilökunnan turvallisuus on tärkein asia.

  Lue lisää
 • 05/03/2020 - Toiminnanjohtaja Taina Mäensivu
  Tiedote koronaviruksesta

  Tiedote toiminnanjohtajalta Korona-viruksesta.

  Lue lisää
 • 04/02/2020
  Omaiskyselyn raportti 2019

  Keräsimme viime syksynä jälleen asiakaspalautetta asukkaittemme omaisilta ja läheisiltä. Suuri kiitos kaikille kyselyyn vastaajille! 

  Kehitämme toimintaamme jatkuvan kehittämisen periaatteella. Vuoden 2020 toimintasuunnitelman kehitystavoitteet nousevat omaiskyselyn vastauksista, kaupungin tekemästä asiakaskyselystä, sekä tarkastuskäynneistä laadituista raposteista.
  Omaiskysely toteutettiin Webropol-linkillä ja paperilomakkeilla loka-marraskuussa 2019. Kyselyyn tuli 234 vastausta. Erityisen iloisia voimme olla siitä, että suuri osa vastaajista (71,5%) suosittelisi Helsingin Seniorisäätiötä hoitopaikkana tuttavilleen tai läheisilleen.
  Koko raportti löytyy kotisivujemme etusivulta pdf-tiedostona.
  https://www.seniorisaatio.fi/  Lue lisää
 • 05/11/2019
  Asukkaamme omainen tai läheinen vastaathan asiakastyytyväisyyskyselyyn!

  Marraskuussa kerätään jälleen asiakaspalautetta asukkaittemme omaisilta ja läheisiltä. Kyselylinkin saa omaan sähköpostiinsa antamalla sähköpostiosoitteen henkilökunnallemme tai kyselyyn on mahdollista vastata myös paperisella lomakkeella. 

  Paperilomakkeita varten löytyy jokaisesta toimiyksiköstä palautuslaatikko julkisista tiloista. Kysely on auki marraskuun ajan!  Lue lisää
 • 19/09/2019
  Säätiön uusi esite on ilmestynyt!

  Syksy puhaltaa usein uusia tuulia! Tällä kertaa se on tuonut meille uuden esitteen. Kurkista ja tutustu! Löydät sen alla olevasta linkistä:

  https://www.esitteemme.fi/seniorisaatio/WebView/


  Lue lisää
 • 11/09/2019
  Olemme mukana järjestämässä Suomen suurimpia avoimien ovien tempausta!

  Helsingin Seniorisäätiö on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään lokakuun ensimmäisellä viikolla 30.9. - 6.10.2019. Tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta. Tempaus innostaa suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avoimien ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä.


  Seniorisäätiö järjestää tapahtumaviikolla Haleja & korvapuusteja – tapahtuman kansallisena korvapuustipäivänä perjantaina 4.10.2019 klo 10.30 – 13.00 Mariankodissa (osoite Schildtinpolku 6, Pohjois-Haaga).

  Tapahtuma on avoin kaikille ja halukkaat pääsevät tapahtumassa koristelemaan ja herkuttelemaan oman korvapuustinsa. Asukkaista koostuva raatimme valitsee voittajakorvapuustin kaikista koristelluista korvapuusteista. Voittajalle on luvassa palkinto! Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus tutustua Seniorisäätiön tarjoamiin monipuolisiin työskentely-, harjoittelu- ja vapaaehtoistyömahdollisuuksiin ja saada lisätietoa toiminnastamme. Mukana menossa on myös Halipulla-maskotti!

  Tervetuloa meille -viikon tapahtumakalenteriin on koottu kaikki viikon aikana järjestettävät avoimien ovien tapahtumat. Tapahtumakalente­rin osoite on: tervetuloameille.fi

  Jos haluat osallistua keskusteluun somessa: #tervetuloameille2019.

  Lisätietoja tapahtumasta:

  Aalto-Hätinen Jasmiina, rekrytointivastaava
  HelsinginSeniorisäätiö, p. 020 7718 518
  rekrytointi@seniorisaatio.fi

  Toivotamme siis kaikki tervetulleeksi viettämään hauskaa tapahtumaa yhdessä asukkaidemme kanssa!


  Tervetuloa meille -viikon aikana 30.9.–6.10.2018 yritykset ympäri Suomen avaavat ovensa ja näyttävät, mitä niissä tehdään. Tempaus on avoin kaikille yrityksille. Tervetuloa meille -viikon takana on Suomalaisen Työn Liitto. www.tervetuloameille.fi

  Lue lisää
 • kukka
  22/08/2019
  Sadonkorjuuviikko viikolla 35

  Viikolla 35 vietetään Helsingin Seniorisäätiössä Sadonkorjuuviikkoa – loppukesä otetaan vastaan sadonkorjuutorein, joissa voi aistia vanhanajan toritunnelmaa. Viikkoon mahtuu mukaan myös musiikkia, laulua, tanssia ja liikettä, eli hyvää mieltä monessa eri muodossa! Ystävät ja läheiset ovat sydämellisesti tervetulleita viikon tapahtumiin!

  Lue lisää
 • kukkamaa
  12/07/2019 - Hanna Maunula
  "--kaikille kukille annetaan mahdollisuus"

  ”Ja mä olen sitä mieltä, että aina menee oikein, eiks vaan?”, kysytään pöydästä. Hyväksyviä nyökytyksiä. ”Niin ja kaikille kukille annetaan mahdollisuus”, nousee esiin kaunis ajatus, johon toinen pöydästä vastaa iloisesti nauraen: ”Hän antaa kaikille mahdollisuuden loistaa!”

  Rupattelimme kesäkuussa Marianpihan vapaaehtoisten kanssa heidän toiminnastaan - käyhän lukemassa haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

  Lue lisää
 • Asiakastyytyväisyyskysely
  08/07/2019
  Asiakastyytyväisyyskysely syyskuussa 2019

  Syyskuussa 2019 toteutetaan asiakastyytyväisyyskysely - liitteenä ennakkotietoa tulevasta kyselystä.

  Tarkemmat lisäohjeet kyselyä koskien tulossa myöhemmin.

  Lue lisää
 • Yhdenvertaisuus
  25/06/2019 - Hanna Maunula
  Yhdenvertaisuus-teemaviikko käynnissä

  Tällä viikolla vietetään Säätiössä Yhdenvertaisuus-teemaviikkoa. Viikon toiminnassa ovat erityisesti esillä tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Kaikissa yksiköissä muun muassa askarrellaan banderolleja, jaetaan
  ajatuksia ja muistoja muistelukahvilassa sekä leivotaan Sateenkaari-Porkkanakakkua. Viikko huipentuu perjantaina 28.6 Marianpihan pihapiirissa pidettävään Yhdenvertaisuuskävelyyn - tapahtuma on avoin kaikille, eli tervetuloa!

  Lue lisää
 • Liikunta
  25/06/2019
  "Kehittämistoiminta on kestävyyslaji"

  Helsingin Seniorisäätiön kouluttaja ja fysioterapeutti Heidi Perukangas raottaa uusimmassa blogikirjoituksessa PowerLiikuntamallin kehittämisprosessia. Pääset lukemaan kirjoituksen klikkaamalla itsesi
  Säätiön blogiin tai klikkaamalla tästä.

  Lue lisää
 • Bremen
  07/06/2019
  Blogissa opintomatkasta Bremeniin

  "Kokoonnuimme suureen kabinettiin, jossa esittäydyimme. Kävimme läpi saksalaisia toimintatapoja ja hoitomalleja vanhustyöstä. -- Jokaiselle jaettiin eri työyksiköt omaa alaa vastaavista toimipaikoista mm. vanhainkodit ja oppilaitokset, joissa työskentelisimme seuraavat kaksi päivää."

  Ravintokeskuksen Karri ja Silja kirjoittivat blogikirjoituksen opintomatkastaan Saksan Bremeniin - lue heidän kokemuksistaan tästä.

  Lue lisää
 • Riitta Taarasti
  23/04/2019 - Hanna Maunula
  Blogissa vierailevana kirjoittajana vapaaehtoinen Riitta Taarasti

  Tapasimme Riitta Taarastin kanssa Pakilakodissa tammikuussa ja tästä tapaamisesta käynnistyi Riitan vapaaehtoistyö Helsingin Seniorisäätiössä.

  Lue blogistamme Riitan ajatuksia kuluneesta vuodesta vapaaehtoistyön parissa. Pääset blogiin tästä.

  Lue lisää
 • kukkakimppu
  18/04/2019
  Vuosikertomus 2018

  Toiminnanjohtajan katsaus toimintaan ja toimintaympäristöön

  Vuosi 2018 jää mieliin sote-uudistuksen vuotena. Vuoden vaihteen jälkeen keskustelu vanhuspalveluista kävi kiivaana. Etenkin isojen monikansallisten yhtiöiden tuottamat vanhuspalvelut joutuivat median hampaisiin henkilöstömitoitusten ja hoidon laadun suhteen.

  Seniorisäätiössä viime vuonna tehdyn omaiskyselyn tulokset osoittivat, että Seniorisäätiön hoidon periaatteet ja laadukkaat käytännöt ovat olleet oikeita, koska omaiskyselyssä oltiin erinomaisen tyytyväisiä asukkaidemme saamaan hoitoon.

  Sote-uudistus ei toteutunut ja nyt odotellaan uutta hallitusta, joka alkaa järjestelemään sosiaali- ja terveysasioita uudelle mallille.

  Seniorisäätiössä seurattiin tekeillä olleen uudistuksen käänteitä tiiviisti ja pohdittiin kaiken aikaa sitä, mitä mikäkin suunnitelman vaihe meihin vaikuttaisi. Seuraamista jatketaan ja yritetään kehittää toimintaamme taas ketterästi uuden mallin mukaiseksi.

  Varmaa on, että hoidon laatua seurataan jatkossakin, ehkä henkilöstömitoitukset päätyvät lakiin numeroina, ehkä eivät.

  Varmaa on myöskin se, että vanhusväestö lisääntyy ja sen vuoksi vanhustenhoidolle on tehtävä uudistuksia. Vanhustenhoidon rakenneuudistusta on tehty jo vuosia, laitoshoitoa ajettu alas, tehostettu palveluasuminenkin tulee kalliiksi ja näin ollen painopistettä on siirretty kotihoitoon. Muistisairautta sairastaa yhä useampi kotona-asuva. Yli 90-vuotiaaksi elävän ihmisen todennäköisyys sairastua muistisairauteen on 40-50%.

  Vuoteen 2030 mennessä lähes puolet Suomen työvoimasta eläköityy. Nuoret ikäluokat eivät pysty täyttämään eläkkeelle siirtyneiden synnyttämää vajetta työvoimassa. Työmarkkinoille tarvitaan lisää
  työvoimaa, vaikka uudet teknologiat lisäävät tuottavuutta ja paikkaavat työvoimavajetta, ei hoivatyössä voi kuitenkaan roboteilla kokonaan vanhuksien hoitajia korvata.

  Viisautta tarvitaan, kekseliäisyyttä kaivataan ja rohkeutta odotetaan tulevilta päättäjiltä, jotta vanhustenhoidon kiperä yhtälö saadaan ratkaistua.

  Vuosikertomus on kokonaisuudessaan luettavissa tästä.

  Lue lisää
 • musiikki
  22/02/2019
  Uusin blogikirjoitus luettavissa!

  Musiikin ilo on esillä uudessa blogikirjoituksessamme, jonka on kirjoittanut asukastoiminnan ohjaajamme Saila Lehtonen.

  Pääset lukemaan sen tästä.

  Lue lisää
 • Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit
  25/01/2019 - Teksti pohjautuu Suomalaisen Työn Liiton julkaisemaan tiedotteeseen
  Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit myönnetty Helsingin Seniorisäätiö sr:lle

  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Helsingin Seniorisäätiö sr:lle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden.

  Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu on suomalaisten hyvin tuntema alkuperämerkki, joka kertoo suomalaisesta alkuperästä ja työllistämisestä kotimaassa. Helsingin Seniorisäätiö sr on saanut Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuottamalle ja työllistämälle palvelulleen.

  Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi puolestaan saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää, ja joka käyttää suurimman osan voitoistaan yhteiskunnallisen haasteen ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

  ”Helsingin Seniorisäätiö tekee tärkeää yhteiskunnallista työtä ja on hienoa, että sen on mukana yhteiskunnallisten merkkiyritysten ja Avainlippuyritysten kasvavassa joukossa”, toteaa Suomalaisen Työn Liiton Brand Manager Niina Ollikka.

  Lue lisää

Facebook-sivumme

INSTAGRAM

Twitter-tilimme