Pohjois-Haagan Palvelukeskus

Pohjois-Haagan palvelukeskus on toistaiseksi kiinni

Pohjois- Haagan palvelukeskus on kiinni ainakin 28.2.2022 asti, koronavirusepidemian kiihtymisen vuoksi.
Tarvittaessa saat yhteyden palvelukeskuksen henkilökuntaan numeroista 020 7718 516 tai 09 310 46779.
Tiedotamme aukeamisajankohdasta heti kun siitä tiedämme.

Pohjois-Haagan Palvelukeskus

Helsingin Seniorisäätiön Mariankodin yhteydessä on Pohjois-Haagan palvelukeskus, jonka palvelut tuotetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin, Hopeatien palvelutalon kanssa. Yhteistyön ansiosta tarjoamme palveluita kahdessa eri toimipisteessä – Mariankodin piste ja Hopeatien piste.

Palvelukeskuksen toiminta on tarkoitettu eläkeläisille, ja työttömille. Toimintaan pääset mukaan palvelukeskuskortilla, jonka saa Hopeatien toimipisteestä. Toiminta ja palvelut ovat maksuttomia, ellei toisin mainita.

Meillä voit harrastaa

Palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka, jossa tuetaan kotona asumista ja edistetään hyvinvointia. Meillä voit osallistua vertaistuelliseen ryhmätoimintaan, harrastustoimintaan ja erilaisiin tilaisuuksiin. Saat meiltä tarvittaessa sosiaaliohjaajan palveluohjausta, ja -neuvontaa. Palvelukeskuksessa voit tutustua uusiin ihmisiin ja löytää sisältöä arkeesi.

Tule meille liikkumaan

Mariankodissa ja Hopeatiellä on käytössä kuntosalit, joissa voi käydä liikkumassa vapaaharjoitteluvuoroilla. Jos sinulla on haasteita liikkumisen kanssa, meillä on tuettuja liikuntaryhmiä. Lisätietoja näistä liikuntaryhmistä saat palvelukeskuksen fysioterapeutilta.

Kaarelan alueliikunta

Kaarelan alueliikunnan tunteja on Mariankodin pisteessä. Alueliikunnan tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä, ja alueen asukkaiden aktiivisuutta. Alueliikunnan tunneille ei tarvitse etukäteen ilmoittautua – toimintaan voi tulla mukaan kesken kauden. Mukaan pääsee alueliikuntapassilla, jonka hinta on 30 € / kausi. Passi oikeuttaa liikkumaan kaikissa alueliikunnan ryhmissä. Lisätietoa, ja viikko-ohjelman löydät tämän linkin takaa.

Tulethan mukaan toimintaan!

Yhteystiedot

Pohjois-Haagan Palvelukeskus

Mariankodin toimipiste
Käyntiosoite: Schildtinpolku 6, 00440 Helsinki
Vastaava ohjaaja: 020 7718 516

Hopeatien toimipiste
Käyntiosoite: Hopeatie 14, 00440 Helsinki
Vastaava ohjaaja: 09 310 46779
Sosiaaliohjaaja: 09 310 15227
Kulttuuriohjaaja: 09 310 46910
Fysioterapeutti: 09 310 73116

Facebook-sivut:
Pohjois-Haagan palvelukeskus

Helsingin kaupungin kotisivut:
Pohjois-Haagan palvelukeskus

Vieritä ylös